Laboratorijska oprema

Analitička hemija je naučna disciplina koja razvija i primenjuje metode, alate i strategije za dobijanje informacija o sastavu i hemijskoj prirodi neke supstance. Predstavlja fundamentalnu podršku svim granama hemije u oblasti istraživanja, sinteze i kontrole proizvodnje.

Instrumenti i primene

Činimo da merenja budu jednostavnija za izvođenje

Očigledno je da je od velikog značaja u mnogim drugim oblastima, jer su sve postojeće supstance, pa i one koje se odnose na život, krajnje hemijske prirode. Tako su primene koncepata i metoda analitičke hemije potrebne u dugom spisku sektora kao na primer:

  • Kontrola industrijskih procesa
  • Plating Baths
  • Analiza prehrambenih proizvoda
  • Rudarstvo
  • Petrohemija
  • Tretmani otpadnih voda
  • Ekološka ispitivanja
  • Kontrola bazena

Ključne prednosti

Neprevaziđena kontrola proizvodnje i fleksibilnost

Budući da nismo samo dizajner instrumenta, već i vertikalno integrisani proizvođač daje nam priliku da kontrolišemo celokupan proces od prvobitne ideje do konačnog proizvoda, a daje nam i fleksibilnost u proizvodnji koju nema mnogo kompanija.

Navedeno rezultira nekim ključnim prednostima za naše kupce.

Nekoliko proizvoda za merenje istog parametra, koji odgovaraju bilo kojim analitičkim zahtevima.

U kompaniji Hanna možemo ponuditi široku paletu proizvoda sposobnih da mere isti parametar na različite načine sa različitim specifikacijama (npr. tačnost, rezolucija …) pokrivajući čitav spektar analitičkih potreba.

Specifični proizvodi za specifične primene

U mogućnosti smo da proizvedemo kraće serije proizvoda, što znači da ako je potražnja za određenim proizvodom ograničena,i dalje ćemo ga proizvoditi, znajući da postoji kupac koji to zahteva.

Na primer, za merenje pH možemo ponuditi širok izbor pH elektroda za različite primene, jer znamo da mnogo puta rešenje „jedna veličina odgovara svima“ nije najbolje za naše kupce.

Troškovno efikasni proizvodi

Ako tražite najvišu vrednost za uloženi novac za vaše analitičke potrebe, definitivno ćemo ga pronaći za vas na osnovu vaših zahteva.

Bilo da ste uzgajivač koji je zainteresovan za merenje pH zemljišta, laborant zainteresovan za merenje nekoliko parametara automatski sa najboljom mogućom tačnošću ili generalni direktor proizvodne kompanije zainteresovan automatizovanu kontrolu procesa uz istovremeno smanjenje troškova, kod Hanne sigurno možemo pronaći najbolja rešenja za vas.

Imate li laboratoriju?

Unapred se radujemo pronalaženju savršenog rešenja koje će unaprediti Vašu laboratoriju.