HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU HI97711 Kategorija

Fotometar za slobodni i ukupni hlor - HI97711

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

Ovi prenosivi fotometri dizajnirani su sa inovativnim optičkim sistemom koji nudi vrhunske performanse u tačnosti, ponovljivosti i količini vremena koje je potrebno da se izvrši merenje. Ovi vodootporni fotometri su izuzetno jednostavni za upotrebu sa tutorijalnim režimom koji grafički, korak po korak, vodi korisnika u vršenju merenja. Upotreba matričnog LED sa pozadinskim osvetljenjem omogućava upotrebu virtuelnih tastera što rad merača čini veoma intuitivnim.

Kupujte pouzdano!

RSD 32.290

5 na zalihama

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

Generalne karakteristike:

Vodootporan
Kućište fotometra je sa IP67 ocenom standarda zaštite i dizajnirano je da pluta u tečnosti.

Napredni LED optički sistem
LED ima mnogo veću svetlosnu efikasnost, pružajući više svetlosti uz korišćenje manje energije. Takođe proizvode malo toplote, što može uticati na elektronsku stabilnost.

CAL Check™ funkcija
Hannina ekskluzivna CAL Check funkcija omogućava verifikaciju performansi i kalibraciju fotometra koristeći NIST standarde koji se mogu pratiti. Naše kivete za CAL Check razvijene su tako da simuliraju specifičnu vrednost apsorbancije na svakoj talasnoj dužini kako bi se potvrdila tačnost narednih očitavanja. CAL Check ekran vodi korisnika korak po korak kroz postupak validacije i kalibracije.

Više mernih metoda
Korisnici mogu odabrati upotrebu reagenasa u prahu ili upotrebu tečnih reagenata sa niskim troškovima koji se isporučuju u boci sa kapaljkom. Ugrađeni tajmer reakcije – Čekanje za odgovarajuće vreme reakcije je od ključnog značaja za obavljanje kolorimetrijskih merenja. Tajmer prikazuje preostalo vreme do merenja, obezbeđujući konzistentne rezultate.

Dobra laboratorijska praksa GLP
Dobra laboratorijska praksa (GLP) prikazuje datum i vreme poslednje kalibracije.

Auto-off
Ovi merači koriste tri uobičajene AA baterije koje omogućavaju da se izvrši oko 800 merenja. Funkcija automatskog isključivanja automatski isključuje merač nakon 15 minuta neaktivnosti kako bi se sačuvala baterija.

Ugrađeni tajmer reakcije
Čekanje ispravnog vremena reakcije je od ključnog značaja za obavljanje kolorimetrijskih merenja. Tajmer prikazuje preostalo vreme do merenja, obezbeđujući konzistentne rezultate.

Velike kivete
Fotometar koristi oble kivete sa 25 mm dugim putem. Relativno duga dužina staze kivete omogućava da svetlost prođe kroz veći deo rastvora uzorka, obezbeđujući tačna merenja čak i kod uzoraka sa malom apsorbancijom. Držač za kivete štiti kivetu od grebanja odnosno prekidanja optičkog puta kivete.

Intuitivni matrični displej
Ovi fotometri su dizajnirani sa grafičkim LCD-om sa pozadinskim svetlom. Sa virtuelnim tasterima, indikatorom statusa baterije i upozorenjima o greškama. Korisnički interface je intuitivan i lak za razumevanje.

Auto učitavanje
Učitajte do 50 merenja.

Namenska pomoć
Namenski taster za pomoć pruža informacije koje se odnose na trenutni rad merača i može se koristiti u bilo kojoj fazi postupka podešavanja ili merenja za prikazivanje kontekstualne pomoći.

Uputsva na ekranu sa animacijom
Ugrađeni Tutorial režim vodi korisnike korak po korak kroz postupak merenja.

Upozorenja o greškama
Na ekranu se pojavljuju poruke koje upozoravaju na probleme kao što su merenja van dometa, slabo svetlo, prejako svetlo, temperatura okoline izvan granica i slaba baterija.

Indikator stanja baterije
Govori o preostalom kapicitetu baterije.

Napredni optički sistem

• LED ne proizvodi toplotu
• 8 nm uskopojasni interferencijski filter koji je
tačan do ± 1 nm i nudi 25% povećanje efikasnosti svetlosti.
• Referentni detektor koji modulira napon
kako bi konstantnu svetlost iz LED izvora
• Konkavno fokusiraće sočivo redukuje greške
od nesavršenosti kiveta

Visoko efikasni izvor svetlosti

LED daje superiornije perfomanse u odnosu na Volfram lampu LED ima mnogo veću svetlosnu efikasnost, pružajući više svetlosti uz korišćenje manje energije. Takođe proizvode malo toplote, što može uticati na elektronsku stabilnost. LED su dostupne u širokom spektru talasnih dužina, dok volframove lampe imaju lošu snagu plave / ljubičaste svetlosti.

Visokokvalitetni fitleri

Unapređeni optički filteri osiguravaju veću tačnost talasnih dužina i omogućavaju prijem svetlijeg, jačeg signala. Krajnji rezultat je veća stabilnost merenja i manja greška talasne dužine.

Stabilni izvor svetlosti

Unutrašnji referentni sistem ovih fotometra nadoknađuje bilo kakva odstupanja usled fluktuacija snage ili promene temperature okoline. Sa stabilnim izvorom svetlosti, očitanja su brza i stabilna između blanko probe merenja i merenja uzorka.

Veći prinos svetlosti

Fokusirajuće sočivo sakuplja svu svetlost koja izlazi iz kivete, smanjujući greške zbog nesavršenosti i ogrebotina koje mogu biti prisutne. Konveksna sočiva redukuju potrebu za indeksiranjem kivete.

Specifikacije

Hlor

Opseg

0.00 do 5.00 mg/L (as Cl₂)

Rezolucija

0.01 mg/L

Tačnost

±0.03 mg/L ±3% od očitanja nat 25 °C

Metod

Adaptacija EPA DPD metoda 330.5

Merni
Sistem

Izvor svetlosti

LED

Bandpass filter

420 nm

Bandpass filter
širina trake

8 nm

Bandpass filter
Tačnost talasnih dužina

±1.0 nm

Detektor svetlosti

Silikonska fotoćelija

Tip kivete

okrugla 24.6 mm prečnik (22 mm unutar)

Dodatne specifikacije

Auto – učitavanje

50 očitanih merenja

Display

128 x 64 pixel B/W LCD sa pozadinskim svetlom

Auto-off

Nakom 15 minuta neaktivnosti (30 minuta pre
očitavanja merenja)

Baterija

alkalne1.5 V AA (3) / > 800 merenja bez pozadinskog svetla

Okruženje

0 do 50°C (32 do 122°F); 0 do 100% RH

Dimenzije

142.5 x 102.5 x 50.5 mm (5.6 x 4.0 x 2.0″)

Težina

380 g (13.4 oz.

Informacije o isporuci

HI97711 se isporučuje sa kivetama za uzorkovanje (2), poklopcima za uzorke (2), plastičnim čepovima (2), baterijama od 1,5 V AA (3), potvrdom o kvalitetu instrumenta i uputstvom za upotrebu. CAL Check standardi i test reagensi koji se prodaju zasebno dolaze u kompletu HI97711C koji uključuje fotometar, CAL Check standarde , kivete za uzorke (2), poklopce za uzorke (2), plastične čepove (2), baterije od 1,5 V AA (3), krpu za brisanje kivete, makaze, sertifikat kvaliteta, uputstvo za upotrebu i prenosni kofer HI7101412.

Reagensi se prodaju odvojeno

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Specific parameter

Sektor

,

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.