HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU HI7214 Kategorija

Kolorimetar Iron Line Checker HC® za bazen: raspon 0,00 do 5,00 ppm (mg / L) -HI7214

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

Ručni kolorimetar visokog dometa (HC) HI7214 Iron Checker premošćuje jaz između jednostavnih hemijskih ispitnih kompleta i profesionalnih instrumenata. Kompleti hemijskih testova imaju ograničenu tačnost i rezoluciju s obzirom da se oslanjaju na subjektivnu procenu korisnika. Profesionalna instrumentacija uključuje izvor svetlosti određene talasne dužine i detektor svetlosnog senzora za precizno određivanje apsorbancije i koncentracije jona. Pool Line Iron Checker HC koristi LED sa fiksnom talasnom dužinom i silikonski detektor za fotografije kako bi pružio tačnost profesionalnih instrumenata po pristupačnoj cieni hemijskog kompleta za ispitivanje.

  • Precizna merenja bez nagađanja boje
  • Laboratorijska merenja uz delić troškova
  • Jednostavno, intuitivno rukovanje

Kupujte pouzdano!

RSD 5.950

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

Mnogi izvori vode mogu sadržavati gvožđe. Tačna koncentracija zavisit će od geografskog regiona i o tome je li voda iz jezera, reke ili podzemne vode. Podzemne vode obično će imati najviše otkako se minerali skupljaju kao kiša koja se provlači kroz tlo do donjih vodonosnika. Gvožđe u bazenima, banjama i hidromasažnim kadama predstavlja različite probleme. Jedan problem je bojenje. Gvožđe će se uvoditi u smanjenom stanju, a kako je izloženo vazduhu ili drugim oksidansima, poput hlora ili broma, gvožđe će oksidirati uzrokujući mrlje rđe. Reakcija gvožđa sa oksidantima stvorit će povećanu potražnju za oksidantima potrebnim za održavanje doslednog nivoa dezinfekcije. Velika potražnja za hlorom mogla bi ukazivati na problem gvožđa u kojem bi voda trebala biti prethodno obrađena pre dodavanja u telo vode ili pročišćena filtriranjem.

Ručni kolorimetar HI7214 Check Line Pool Checker namenjen je merenju željeza u bazenima, vrućim kadama i banjama u rasponu od 0,00 do 5,00 ppm (mg / L). Oblikovani stil ovih čekera savršeno se uklapa u dlan i džep, a veliki LCD ekran lako se čita. Auto-off funkcija produžava životni vek baterije gaseći je automatski kada se kolorimetar ne upotrebljava.

Da bi se izvršilo merenje, instrument vode se stavlja u kivetu i merač se poništava. Zatim se dodaje reagens koji će reagovati sa gvožđem dajući narančastu boju. Na kraju, stavite bočicu u Checker, pritisnite dugme i pročitajte rezultate. Jednostavno, zar ne?

Specifikacije:

Opseg gvožđa0.00 do 5.00 ppm (kao Fe)
IRezolucija gvožđa0.01 ppm
Preciznost gvožđa±0.04 ppm ±2% očitanja
Metod gvožđaprilagođavanje Standardnih metoda za ispitivanje vode i otpadnih voda, 23. izdanje, 3500-Fe B, Phenanthroline Method. Reakcija između gvožđa i reagensa boji uzorak u narandžasto.
Fotometar/Kolorimetar izvor svetlaLED @ 525 nm
Fotometar/kolorimetar detektor svetlostisilikonska fotoćelija
Tip baterije/Životni vek1.5V AAA
Automatsko isklučivanje10 minuta posle neupotrebe i 2 minuta nakon očitanja
Okruženje0 do 50°C (32 do 122°F); RH max 95% ne-kondenzujući
Težina64 g (2.3 oz.)
Dimenzije86.0 mm x 61.0 mm x 37.5mm (3.2 x 2.4 x 1.5”)
Informacije o porudžbiniHI7214 Checker HC isporučuje se sa kivetama za uzorke sa poklopcima (po 2 komada), gvozdenim starterskim kompletom reagenata (6 ispitivanja), 1,5VAAA baterijom (1) i uputstvom upakovanim u torbu za nošenje.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.