HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

Mini magnetna mešalica od nerđajućeg čelika sa ugrađenim tahometrom (2,5L), kontrolisana pomoću tajmera - HI324N-1

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

HI324N je kompaktna i lagana automatska magnetna mešalica sa ugrađenim tahometrom i poklopcem od nerđajućeg čelika AISI 316, koja podržava maksimalni kapacitet od 5 litara. Podesiva “obrnuta postavka” pomera uzorak u oba smera i idealni su za primene koje zahtevaju homogen konačni proizvod i potpuno rastvaranje praškastih uzoraka. Vrh od nerđajućeg čelika idealan je za mešanje uzoraka koji su podvrgnuti egzotermičkoj reakciji koja može oštetiti poklopac mešalice napravljen od plastike ili rastvora koji sadrže korozivne materijale. Tahometar pokazuje brzinu mešanja u RPM-u. Brzina mešanja se može podesiti na 100 do 1000 RPM. HI324N magnetna mešalica sa tahomerom zauzima malo prostora, što je veoma značajno za česte skučene uslove prisutne u laboratorijama.

Kupujte pouzdano!

RSD 49.730

10 na zalihama

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

Detalji

U idealnom slučaju kada se rade elektrohemijska merenja, uzorak koji se testira treba mešati. Upotreba magnetne mešalice omogućava pravilno mešanje, osiguravajući da je uzorak homogen po konzistenciji i temperaturi. Mešanje uzorka takođe pomaže da se ubrza vreme odziva kako bi senzor postigao stabilno očitavanje.

Kompaktne & pristupačne

Magnetna mešalica HI324N je kompaktna i lagana, omogućava lako rukovanje u laboratorijskim okruženjima. Ograničen laboratorijski prostor nije viša briga uz upotrebu kompaktnih magnetnih mešalica koje štede prostor. LED indikatori govore korisniku kada radi mešalica. Izdržljivo kućište sa plastičnom zaštitom otporno je na prosipanje hemikalija. Magnetna mešalica sa tahomerom HI324N je pristupačna, troškovno efikasna, ne zahteva dokupljivanje grejnog elementa. Napredni dizajn uključuje elektronske komponente koje korisniku omogućavaju lako regulisanje brzine sa velikom preciznošću.

Kontrolisana tajmerom

HI324N mešalica poseduje kontrolu uz pomoć tajmera za pokretanje i automatsko zaustavljanje procesa mešanja nakon perioda koji korisnik može odabrati (od 5 minuta do 2 sata). Ovo su idealne mešalice za rutinske primene gde je poznato vreme mešanja i za ne-Newtronske tečnosti čije se viskoznosti menjaju tokom mešanja.

Ugrađen tahomer

HI324N mešalica ima ugrađeni četverocifreni LCD tahometar koji prikazuje brzinu mešanja u RPM.

Poklopac (zaštita) od nerđajućeg čelika

HI324N mešalica se isporučuje sa poklopcem od nerđajućeg AISI 316 čelika na ABS kućištu. Poklopac je idealno rešenje za primene u kojima se javljaju egzotermne reakcije. Poznato je da čelik tipa AISI 316 ima i veću rezistenciju na koroziju hlorida.

Speedsafe™

Često se dešava da se uzorak sklanja sa mešalice dok se nije još prilagodila brzina. To bi obično prouzrokovalo ubrzanje unutrašnjeg motora dok se ne ošteti. Kontrolu brzine za promene viskoznosti ili usled uklanjanja tereta, HI324N magnetna mešalica vrši uz pomoć Speedsafe mehanizma. Kod Speedsafe-a, uređaj za otkrivanje brzine (opto-senzor) je spojen sa FVC uređajem (pretvarač frekvencije napona) za nadgledanje brzine mešanja. Kada brzina dostigne prethodno postavljeni maksimalni nivo, ograničivač brzine gasi VCO (oscilator napona pod kontrolom) da bi smanjio brzinu motora. Time se osigurava da kada se naglo ukloni mešalica, motor neće ubrzavati do velike brzine koja može biti opasna i za korisnika i za mešalicu; karakteristika koja se obično ne nalazi u konvencionalnim mešalicama.

Osigurač

Za obezbeđivanje od kratkih spojeva HI324N poseduje zamenjivi osigurač. Strujno kolo HI324N je uzemljeno za dodatnu sigurnost.

Specifikacije

Opšte informacije

Napajanje

110/115 VAC, 50/60 Hz

Okruženje

0 do 50°C (32 do 122°F); RH max 95%

Dimenzije

180 x 180 x 70 mm (7.1 x 7.1 x 2.8″)

Težina

1.4 kg (3.1 lb.)

Magnetne mešalice

Maksimalni kapacitet

5 Liters (1.3 gallons)

Minimalna brzina

100 rpm

Max brzina

1000 rpm

Katergorija instalacije

II

Materijal zaštite

AISI 316 nerđajući čelik

Tahomer

četvorocifreni LCD za prikaz RPM

Auto reverse

Od 30 sec do 3 min

Informacije o isporuci

HI324N dolazi sa jednom šipkicom za mešanje i instrukcijama.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Sektor

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.