HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU BL101 Categories ,

ORP kontroler i dozirna pumpa - Bl101

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

za kontrolu bazenskih i SPA voda

BL101 ORP kontroler i dozirna pumpa je sistem dizajniran za održavanje ORP bazenskih i SPA voda. Obično se tečni hlor koristi kao dezinficijens za zaštitu vode od štetnih bakterija. Hlor, kao oksidant, povećaće oksidro redukcioni potencijal (ORP) vode kada mu se doda. Kada je ORP vrednost veća od 650mV, prisutne bakterije će biti ubijene u roku od nekoliko sekundi. BL101 je razvijen kao pristupačno rešenje za potrošača za održavanje idealne ORP vrednosti u svakom trenutku. Jednostavno ubacite sondu i ventil za ubrizgavanje u liniju sa recirkulacijskom pumpom i obezbedite doziranje hemikalije. BL101 je dostupan u više konfiguracija, uključujući opciju merača i sonde, komplet za linijsko montiranje i kompletan paket koji uključuje
zaobilaznu petlju i protočnu ćeliju. Linijski komplet i komplet sa protočnom ćelijom uključuje aspiracijsku cev sa filterom i dozirnu cev sa ventilom za ubrizgavanje.

Kupujte pouzdano!

Zatražite ponudu

Očisti

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

peristaltička pumpa

Peristaltička dozirna pumpa
BL101 poseduje ugrađenu snažnu peristaltičku pumpu za hemijsko doziranje koja koristi koračni motor koji nema zupčanike ili četke koje bi se istrošile. Ovakav dizajn obezbeđuje dug životni vek sa malo održavanja.

Podesivi protok
Protok se može podesiti između 0.5 i 3.5L/h. Veća vodena tela zahtevaju doziranje više hemijskih supstanci u jedinici vremena nego manja. Podesivi protok, poput proporcionalnog, omogućava bolju kontrolu u održavanju željene zadate vrednosti. Na primer kontroler ima podešenu tačku na 650 mV

sa 50 mV proporcionalnim opsegom i protokom 1.0 L/h. Svako očitavanje ispod 600 mV izazvaće doziranje oksidansa 1 L/h. Ako je očitanje na 625 mV, što je 1/2 opsega, pumpa za doziranje će raditi sa pola brzine ili isporučiti 0,5 L / h hemikalije. Što je očitavanje bliže postavljenoj tački, duže je potrebno da pumpa završi jednu rotaciju. To omogućava vrlo finu kontrolu željene ORP vrednosti.

Podesivi alarmni sistem

Hanna kontroleri omogućavaju korisnicima da omoguće ili onemoguće alarme niskog i visokog nivoa za ORP. Kada je aktiviran alarm, zaustavlja se doziranje. Radi dodatne sigurnosti, alarmni sistem nudi i zaštitu od predoziranja, ukoliko podešena vrednost ne bude ispravljena u okviru programiranog vremenskog intervala, merač će preći u status alarma.

Ulaz za brzo povezivanje sonde
Brzi DIN priključak stvara vodonepropusnu vezu sa meračem što ga čini idealnim za smanjenje problema sa električnim šumovima zbog veze koju uzrokuju vlažna okruženja.

Automatska proporcionalna kontrola pumpe
Peristaltička pumpa za doziranje može se kontrolisati jednostavnim uključivanjem / isključivanjem ili naprednijom proporcionalnom kontrolom što pomaže u sprečavanju prekoračenja postavljene tačke. Kada koristite proporcionalnu kontrolu, na protok koji je programiran, uticaće proporcionalni opseg koji se koristi. Što je očitavanje bliže postavljenoj tački, duže je potrebno da peristaltička pumpa završi jedan krug. Ako je očitanje izvan proporcionalnog opsega, tada je potrebno vreme da se izvrši jedan krug na osnovu programiranog protoka.

Nivo rezervoara kiseline/Ulaz za prekidač protoka
BL101 omogućava povezivanje na opcioni kontrolor nivoa ili prekidač protoka. Ovaj ulaz se može koristiti za deaktiviranje pumpe za doziranje kada u rezervoaru nije ostalo hemikalija ili nema protoka zbog isključenja pumpe.

LCD u boji
BL101 ima LCD u boji koji omogućava brzi način uvida u status kontrolera. Ako je u upravljačkom režimu i radi kako je planirano, displej će biti zelene boje. Ako kontrola nije omogućena, ekran će biti svetlo zelene boje; dok je u stanju alarma ekran treperi crveno.

Specifikacijedetalji
SKUBL101
ORP opseg-2000 do 2000 mV
ORP Rezolucija1 mV
ORP Tačnost (@25°C/77°F)±5 mV
Temperaturni opseg-5.0 do 105°C (23.0 do 221.0°F)
Temperaturna rezolucija0.1°C (0.1°F)
Temperaturna tačnost(@25°C/77°F)±0.5°C (±0.9°F)
Temperaturna kompenzacijaautomatska
Kalibracijaprocesna: podesiva jedna tačka (± 50 mV oko očitane ORP vrednosti)
Kontrola pumpepodesivi protok ((0.5 do 3.5 L / h 0.13 do 0.92 G/hour)
ručna
Alarmialarmi za visoke/niske vrednosti sa opcijom paljenja/gašenja alarmapokrenut nakon 5 sek.
kontroler beleži skup uzastopnih očitavanja iznad / ispod nivoa praga sa opcijom uključivanja / isključivanjazaštita prekoračenja
1 do 180 min. ili isključena
intuitivni alarmni sistem koji koristi crveno, svetlo zeleno i zeleno pozadinsko osvetljenje
Ulaz za spoljne događajeulaz za regulator nivoa ili prekidač protoka za onemogućavanje pumpe za doziranje u slučaju da nema hemikalija kada se koristi regulator nivoa ili nema protoka kada se koristi prekidač protoka – galvanski izolovan
Izlaz za alarmni relej SPDT2.5A / 230 VAC
Napajanje100—240 VAC, 50/60 Hz
Potrošnja15 VA
Kućišteugradno (na zid), ugrađena pumpa, IP65 standard zaštite
Okruženje0-50°C (32-122°F), max. 95% RH ne kondenzujući
Dimenzije90 x 142 x 80 mm (3.5 x 5.6 x 1.8”)
Težina910 g (32 oz.)
Informacije o isporuciBL101-00 se isporučuje sa HI20083 ORP / temperaturnom sondom, ORP rastvorom, (3), kablom za napajanje, uputstvom za upotrebu i sertifikatima kvaliteta za instrument i sondu.
BL101-10 (sa linijskim setom za ugradnju) isporučuje se sa kontrolerom BL101, HI20083 ORP / temperaturnom sondom, filterom za aspiraciju regulatora bazena, ubrizgačem, navojem 1/2 “, sedlom za cevi Ø 50 mm (2), PVC-om za aspiraciju cev (fleksibilna) (5 m), PE cevi za ubrizgavanje (čvrsta) (5 m), ventili (2), ORP rastvor (3), kabl za napajanje, uputstva za upotrebu i sertifikati o kvalitetu za instrument i sondu.
BL101-20 (sa kompletom za ugradnju protočne ćelije) se isporučuje sa kontrolerom BL101, HI20083 ORP / temperaturnom sondom, protočnom ćelijom za BL100 / BL101, sklopom montažne ploče za BL100 / BL101, filtrom za aspiraciju regulatora bazena, injektorom regulatora bazena, 1/2 ”Navoj, sedlo za cevi Ø 50 mm (3), PVC cev za aspiraciju (fleksibilna) (5 m), dovodna cev za ubrizgavanje PE (čvrsta) (15 m), adapter za cev 1/2” – 6 mm sa raordom (2) , ventili (2), ORP rastvor, 20 mL (3), kabl za napajanje, uputstvo za upotrebu i sertifikati kvaliteta za instrument i sondu.
Preporučena sondaHI20083 Platinum vrh ORP / Temperaturna sonda sa brzim DIN priključkom – galvanski izolovana

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Parametar

Sektor

Mounting kit

Linijska ugradnja (in-line set), Ugradnja sa protočnom ćelijom

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.