HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU HI10482 Kategorija

pH elektroda za vino HALO Bluetooth® - HI10482

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

HI10482 HALO je Bluetooth pametna (Bluetooth 4.0) pH i temperaturna elektroda sa Hanninim sistemom za sprečavanje začepljenja (CPS).

Ova elektroda ima jedinstven spoj povezan sa PTFE “rukavom” kako bi se sprečilo da čestice unutar uzorka začepe spoj. Pored specijalizovanog spoja, stakleno kućište HI10482s i sferni senzorski deo čine je idealnom za upotrebu u vinu. Sva očitanja se prenose direktno na HI2202 edge blu ili kompatibilni Apple ili Android uređaj koji pokreće Hanna Lab App.

HI10482 HALO elektrode su u potpunosti usklađene sa potrebama vinara, pa su tako i setovi puferskih rastvora prilagođeni prosečnim pH vrednosti vina. Uopšteno, optimalni pH vina se kreće između 3 i 4 za većinu vina. Da biste povećali tačnost i osigurali da se očekivana očitanja usredsrede između tačaka kalibracije, pH kalibracioni pufer pH 3.00 prikazuje se umesto pufera pH 4.01 kada je povezan sa aplikacijom Hanna Lab.

Kupujte pouzdano!

RSD 31.120

10 na zalihama

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

Sistem prevencije začepljenja (CPS)

CPS tehnologija predstavlja inovaciju za poboljšanje merenja pH u vinskim uzorcima sa visokim sadržajem čvrstih materija. Konvencionalne pH elektrode koriste keramičke spojnice koje se mogu brzo začepiti. Kada je spoj začepljen, elektroda ne funkcioniše kako treba i loša očitanja su posledica toga. CPS tehnologija koristi spoj sa staklenim poklopcem zajedno sa pokretnim PE rukavom za sprečavanje začepljenja. Na taj način se omogućava nesmetan protok i sprečava taloženje novih ostataka. Kao rezultat, pH elektrode koje koriste CPS tehnologiju mogu trajati do 20 puta duže od koncencionalnih pH elektroda. Kada postane nestabilna PE rukav se može pomeriti kako bi očistila podlogu od stakla i obnovio spoj i na taj način produžio životni vek.

pH elektroda za vino
pH elektroda za vino

Punjiva

HI10482 je punjiva pH elektroda sa duplim spojem Rastvor iz unutrašnjosti elektrode difunduje kroz spoj od stakla Rastvor za punjenje elektrolita treba dodati sondi kada nivo padne za više od 1 cm (1/2 “) od otvora za punjenje kako bi se održao dobar protok.

Ugrađeni temperaturni senzor

HI10482 poseduje termistorski temperaturni senzor. Termistorski temperaturni senzor omogućava očitavanje temperature visoke tačnosti i treba da bude što bliže indikatorskoj pH elektrodi da bi se nadoknadio efekat koji temperatura ima na potencijal membrane. Ugrađeni temperaturni senzor je veoma značajan za pH merenja u vinima, jer
vrednosti su više od 3 pH jedinice udaljene od izopotencijalne tačke. Što je dalje od izopotencijalne tačke to je veći uticaj koji temperatura ima na posmatrano očitanje.

Prilagođena vrednost kalibracionog pufera

Prosečni pH vina utiče na izbor kalibracijskih pufera koje bi trebalo koristiti. Generalno najveći broj vina ima pH između 3 i 4. Kako bi se osigurala preciznost merenja, HI10482 če tražiti pH 3.00 umesto pH 4.00 pufera. To omogućava kalibraciju u očekivanim pH vrednostima.

Staklo opšte namene

Staklo opšte namene daje dobra vremena odziva u širokom opsegu primena.

Pokretni CPS rukav za spoj elektrode

CPS sistem dizajniran je za merenje pH u vinskom soku koji sadrž visoki sadržaj čvrstih materija. CPS tehnologija koristi spoj sa staklenim poklopcem za nesmetan protok elektrolita zajedno sa pokretnim PTFE rukavom za sprečavanje začepljenja. Kada se zaprlja HALO elektroda, PTFE rukav se može pomeriti kako bi se očistio spoj, obnovila elektroda i na taj način produžio do 20x životni vek pH elektrode.

Staklena punjiva pH elektroda
Staklena punjiva pH elektroda

Ugrađeni temperaturni senzor

HI10482 poseduje termistorski temperaturni senzor Termistorski senzor za temperaturu omogućava očitavanje visoke preciznosti.

Punjiva

HI10482 je punjiva pH elektroda. Rastvor za punjenje će se širiti kroz keramički spoj Rastvor za punjenje elektrolita treba dodati sondi kada nivo padne za više od 1 cm (1/2 “) od otvora za punjenje kako bi se održao dobar protok.

Specifikacije

pH

Opseg

0.00 do 12.00

Tip referente ćelije

dupli, Ag/AgCl

Tip spoja

otvoreni spoj sa pokretnim zaštitnim rukavom

Elektrolit za dopunu pH elektrode

3.5M KCl

Materijal

Staklo

Oblik vrha

kupast

Operativna temperatura

0 do 80°C (32 do 176°F)

Dužina tela/ukupna dužina

120 mm / 195 mm

Prečnik spolja

12 mm

Tip priključka

Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), 10 m (33’) domet

Tip baterije

CR2032 3V lithium ion / oko 500 h

Okruženje

0 do 50°C (23 to 122°F); elektronski modul nije
vodootporan.

Informacije o isporuci

HI10482 (HALO) dolazi sa rastvorima za punjenje, čiščenje i skladištenje elektrode, pH 7.01, pH 3.00 puferskim rastvorima, baterijama, sertifikatom kvaliteta i uputsvom za upotrebu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Sektor

Parametar

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.