HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU HI9912-1 Kategorija

pH/ORP kontroler (zidni) - HI9912-1

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

HI9912 je pH / ORP regulator 2 u 1 dizajniran posebno za bazene i SPA. Svaki parametar ima individualnu postavljenu vrednost i proporcionalnu kontrolu podešavanja doziranja, kontakte za doziranje za kontrolu pumpe i trimere za podešavanje kalibracije. Podešavanja zadate vrednosti (od 6 do 8 pH i 500 do 900 mV) i kalibracija elektrode se lako postiže upotrebom trimera za podešavanje na prednjem panelu. Veliki LCD ekran, LED za doziranje i alarmna LED svetla i plastični poklopac otporan na prskanje idealni su za hemijsko okruženje bazena. HI9912 dolazi sa diferencijalnim kolom koje eliminiše smetnje uzemljenja iz procesa koji se nadgleda i značajno produžava životni vek elektrode.

  • Proporcionalna pH i ORP kontrola
  • Alarmni sistem sa trostrukim kontaktom
  • Troškovno efikasno 2 u 1 rešenje za dodatnu raznovrsnost

Kupujte pouzdano!

Zatražite ponudu

5 na zalihama

Request quotation

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

Opcija “pristanka”

Da bi uštedio na hemikalijama i usled sporog reagovanja oksidansa, kontroler sadrži funkciju “Consent” kojom se ORP merenja podešavaju tek nakon što se pH popravi. Funkcija Consent omogućava korekciju pH i ORP podešavanje nivoa radi bolje kontrole.

Jednostavna instalacija

Dizajniran sa otvorima za ugradnju utisnutim u kućište kako bi se osigurala jednostavna, brza i sigurna ugradnja bez potrebe za dodatnim hardverom. Nakon uspostavljanja svih električnih veza, zaštitni poklopac se može postaviti na prednju ploču što omogućava sva podešavanja bez rastavljanja bilo kog dela jedinice.

Alarmni sistem sa trostrukim kontaktom

Kada se aktiviraju, kontakti alarma će se otvoriti ili zatvoriti, pokrećući mehanizam po vašem izboru, bilo da je zvučni signal, lampica ili bilo koji drugi električni uređaj. Alarm se aktivira kada se merenja udaljuju od postavljene vrednosti unapred određenom vrednošću u opsegu pH od 0,5 do 2,5.

Izolovani izlaz za rekorder

Mogućnost snimanja podataka iz procesa koji pratite u velikoj meri poboljšava rešavanje problema procesa. Jednostavnim spajanjem rekordera na izlazne terminale kontrolera, možete dobiti papirnu kopiju očitavanja u demonstrativne ili analitičke svrhe. Izlazni terminali rekordera su izolovani od kontrolera da bi se izbegle bilo kakve smetnje i mogu se podesiti između 0 i 20 mA ili 4 do 20 mA.

BNC priključak

Elektrode se mogu brzo i lako instalirati. Jednostavno priključite univerzalni BNC konektor zavrnite da biste osigurali poziciju.

Izdržljiva konstrukcija

Ovaj kontroler je smešten u čvrstom, ojačanom modularnom kućištu od polipropilena. Polipropilen ima svojstva koja će odolevati štetnim uticajima većine hemikalija.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Sektor

,

Parametar

,

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.