HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU HI7134 Kategorija

Pool Line fosfat Checker HC® kolorimetar niskog dometa: raspon 0,00 do 2,50 ppm (mg / L) - HI7134

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

Ručni kolorimetar HI7134 Phosphate Low Range Checker® (HC) premošćuje jaz između jednostavnih hemijskih ispitnih kompleta i profesionalnih instrumenata. Kompleti hemijskih testova imaju ograničenu tačnost i rezoluciju s obzirom da se oslanjaju na subjektivnu procenu korisnika. Profesionalna instrumentacija uključuje izvor svetlosti određene talasne dužine i detektor svetlosnog senzora za precizno određivanje apsorbancije i koncentracije jona. Pool Line proveravač fosfata HCL niskog dometa koristi LED sa fiksnom talasnom dužinom i silikonski detektor fotografije kako bi pružio tačnost profesionalnih instrumentacija po pristupačnoj ceni hemijskog kompleta za ispitivanje.

  • Precizna merenja bez nagađanja boje
  • Laboratorijska merenja uz delić troškova
  • Jednostavno, intuitivno rukovanje

Kupujte pouzdano!

RSD 5.950

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

HI7134 Check Line Pool Checker HC dizajniran je za merenje niskog nivoa fosfata u bazenima, vrućim kadama i banjama. HI7134 može meriti fosfat od 0,00 do 2,50 ppm(kao PO43-). Fosfat u bazen može uneti voda koja se dodaje ili razgradnja organskih materijala kao što su lišće i seče trave. Fosfat se obično dodaje komunalnoj pitkoj vodi kako bi se smanjila korozija cevi u sistemu distribucije. Na visokom nivou fosfat je hranjiva materioja koja podstiče rast algi. Od firmi koje se bave bazenima preporučuje se zadržavanje fosfata manje od 1000 pb (1,0 ppm) kako bi se sprečio rast algi. Voda se može tretirati hemikalijama za uklanjanje fosfata, a HI7134 Check Line Checker može se koristiti za praćenje i praćenje promena na nivou fosfata.

Oblikovani stil ovog Checker HC-a stane vam na dlan, a veliki LCD ekran lako se čita. Auto-off funkcija produžava životni vek baterije gaseći je automatski kada se kolorimetar ne upotrebljava.

Da bi se izvršilo merenje, instrument vode se stavlja u kivetu i merač se poništava. Zatim se dodaje reagens koji će reagovati sa fosfatom dajući plavu boju. Na kraju, stavite bočicu u Checker HC, pritisnite dugme i pročitajte rezultate. Jednostavno, zar ne?

Checker1234

Specifikacije:

Raspon fosfata0.00 do 2.50 ppm (kao PO43-)
Rezolucija fostata0.01 ppm
Preciznost fosfata±0.04 ppm ± 4% očitanja
Metod fosfataadaptacija standardnih metoda za ispitivanje vode i otpadnih voda, 20. izdanje, metoda askorbinske kiseline. Reakcija između fosfata i reagensa boji uzorak u plavo
Fotometar/Kolorimetar izvor svetlaLED @ 525 nm
Fotometar/kolorimetar detektor svetlostisilikonska fotoćelija
Tip baterije/Životni vek1.5V AAA
Automatsko isključivanjenakon deset minuta nekorišćenja i 2 minuta nakon očitanja
Okruženje0 do 50°C (32 do 122°F); RH max 95% ne-kondenzujući
Težina64 g (2.3 oz.)
Dimenzije86.0 mm x 61.0 mm x 37.5mm (3.2 x 2.4 x 1.5”)
Informacije o porudžbiniHI7134 Checker HC isporučuje se sa kivetama za uzorke sa poklopcima (2 kom.), Početnim kompletom reagensa za fosfate niskog dometa (6 ispitivanja), baterijom od 1,5 VAAA (1 kom.) I uputstvom koje je spakovano u plastično kućište.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.