HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU HI7024 Kategorija

Pool Line Merač Bakra visoki domet HC - HI7024

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

HI7024 Pool Line High Range Copper Checker® HC (ručni kolorimetar) premošćava jaz između jednostavnih hemijskih ispitnih kompleta i profesionalnih instrumenata. Kompleti hemijskih testova imaju ograničenu tačnost i rezoluciju s obzirom da se oslanjaju na subjektivnu procenu korisnika. Profesionalna instrumentacija uključuje izvor svetlosti kao što je LED ili volframova svetiljka sa filterom i senzorom svetlosti za precizno određivanje apsorbancije i koncentracije jona. Profesionalna instrumentalizacija nudi veću rezoluciju i tačnost, ali može koštati veoma mnogo. Pool Line Copper Checker HC koristi LED sa fiksnom talasnom dužinom i silikonski detektor fotografije kako bi pružio tačnost profesionalnih instrumenata po pristupačnoj ceni hemijskog kompleta za ispitivanje.

  • Precizna merenja bez nagađanja boje
  • Laboratorijska merenja uz delić troškova
  • Jednostavno, intuitivno rukovanje

Kupujte pouzdano!

RSD 6.530

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

U određenim regijama bakar se prirodno može naći u podzemnim vodama. Bakar se takođe može naći u malim količinama u vodi za piće koju dostavlja opština. Ostali izvori bakra uključuju koroziju iz cevovoda i izmenjivača topline. Bakar obično ne zabrinjava, ali kod bazena se nivo može stvoriti kako voda isparava i zamenjuje. Visok nivo bakra nepoželjan je u bazenima, hidromasažnim kadama i banjama, jer kupaće kostime, kosu i ostale površine može obojiti u zeleno. Takođe može uzrokovati nepoželjnu boju vode kada je prisutan visok nivo hlora.

Ručni kolorimetar HI7024 Check Line Pool Checker namenjen je merenju bakra u bazenima, vrućim kadama i banjama. Oblikovani stil Checker-a savršeno se uklapa u dlan i džep, a veliki LCD ekran lako se čita. Auto-off funkcija produžava životni vek baterije gaseći je automatski kada se kolorimetar ne upotrebljava.

Za obavljanje merenja pomoću instrumenta u uzorak se stavi uzorak vode i merač se poništi. Zatim se dodaje reagens koji će reagovati sa bakrom u uzorku vode. Na kraju, stavite bočicu u Checker, pritisnite dugme i pročitajte rezultate. Jednostavno, zar ne?

Checker1234

Specifikacije:

Opseg Bakra0.00 do 5.00 ppm (kao Cu2+)
Rezolucija bakra0.01 ppm
Preciznost bakra±0.05 ppm ± 5% očitanja
Metoda BakraPrilagošavanje metode odobrene EPA-om. Reakcija kopra i bicinhoninat reagensa boji uzorak u ružičasto.
Fotometar/Kolorimetar izvor svetlaLED @ 575 nm
Fotometar/kolorimetar detektor svetlostisilikonska fotoćelija
Tip baterije/Životni vek1.5V AAA
Automasko isključivanje10 minuta nakon ne-upotrebe
Okruženje0 do 50°C (32 do 122°F); RH max 95% ne-kondenzujući
Težina64 g (2.3 oz.)
Dimenzije86.0 mm x 61.0 mm x 37.5mm (3.2 x 2.4 x 1.5”)
Informacije o porudžbiniHI7024 Pool Line Copper Checker HC isporučuje se sa kivetom i poklopcem za uzorke (po 2 komada), bakrenim startnim kompletom reagensa velikog dometa (6 ispitivanja), 1,5 V AAA baterijom (1 kom.) I priručnikom s uputstvom upakovanim u plastičnu futrolu .

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.