HANNA Instruments Logo

Po — Pe / 9.00 — 17.00| +381 61 2036 045| + 381 11 3242 922 |WhatsApp

SKU HI83749-11 Categories ,

Standardi za mutnoću HI83749-11

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno.

Standardi za mutnoću HI83749-11 pružaju jednostavno rešenje za kalibraciju i potvrđivanje HI83749 prenosnog turbidimetra i merača bentonita. HANNA standardi za mutnoću su pripremljeni od referentnih materijala NIST koji su sledljivi i koji dolaze sa sertifikatom analize. Sertifikat analize daje broj partije, referentne vrednosti i datum isteka za sljedivost prilikom potvrđivanja kalibracije odgovarajućeg turbidimetra.
  • Dolazi sa sertifikatom analize
  • Standardne vrednosti <0.1, 10, 100 i 500 NTU
  • Mogu se koristiti ponovo, imaju dug životni vek.

Kupujte pouzdano!

RSD 18.270

8 na zalihama

Zatražite ponudu

Ovaj proizvod se ne može kupiti online. Popunite kontakt formu kako biste dobili ponudu. Hvala.

Detalji

Nefelometrijski turbidimetar dizajniran je da se rutinski standardizuje sa poznatim standardom raspršivanja svetlosti. Kao i svi analitički standardi i standard zamućenosti treba da bude sposoban da izvrši sledeće: obezbediti sledljivost, pokaže tačnost rezultata, kalibriše merač i metodologiju, nadgleda performanse korisnika, potvrditi testove i olakšati uporedivost. Standardizacija osigurava da kada se prate ispravni postupci, ista analiza istih materijala daje rezultate koji se međusobno slažu kad god se izvode.

Hanna standardi mutnoće su pripremljeni u skladu sa AMCO AEPA-1 materijalima poznatih po visokoj stabilnosti i pouzdanosti za standardizaciju. AMCO APEA-1 standardi mutnoću su stabilizovane suspenzije umreženih kopolimernih mikropropusnih stirol-divinilbenzena u ultra-čistoj vodi. Oni su hemijski inertni i održavaju hemijsku ravnotežu u vodenom medijumu bez obzira na koncentraciju. Veličina čestica, ujednačen oblik i indeks loma čine ih idealnim za karakteristike apsorpcije svetlosti i raspršenja za 90 ° ponašanje u UV-VIS opsegu. Pored toga, sferni oblik i veličina čestice pomaže u sprečavanju taloženja standarda. Iz navedenih razloga AMCO AEPA-1 standardi su stabilni.

Standardi se pakuju u čistom, sterilnom postrojenju. Ispitani su i potvrđeni za tačnost i stabilnost i sertifikovani su da ne sadrže toksične hemikalije ili jedinjenja. Svi pripremljeni standardi upoređeni su sa standardnim rastvorima zamućenja formazina. Dobijene vrednosti i datum analize izveštavaju se u priloženom sertifikatu analize.

HI83749-11 je visokokvalitetni skup standarda za kalibraciju zamućenja koji omogućava korisnicima da proveravaju i kalibrišu HI83749 prenosni merač bentonita i zamućenosti. HI83749-11 set uključuje kivete sa očekivanim očitanjima <0.1, 10, 100 i 500 NTU. Kalibracioni set proizveden je u našem najsavremenijem proizvodnom pogonu koristeći referentne NIST materijale koji su sledljivi i pravljenji u sredini sa kontrolisanom temperaturom.

Dolazi sa sertifikatom analize.

  • Serijskim brojem
  • Rokom trajanja
  • Standard value
  • Referentni merač, NIST sledljiv

Sa rezervoarima za skladištenje

  • Otporan na spoljno svetlo
  • Štiti od slučajnog loma

Provera opsega HI83749 merača bentonita i mutnoće je brza i pouzdana sa korišćenjem HI83749-11 standarda mutnoće.

Pakovanje

zapečaćena pakovanja: <0.1, 10, 100, 500 NTU

Količina

1 set

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Parametar

Sektor

Traženje ponude

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Da li ste uspeli da pronađete ono što Vas zanima?

Imamo više od 30000 proizvoda u našem asortimanu. Registrujte se sada i preuzmite najnoviji katalog proizvoda ili nas kontaktirajte i proverite kako sve možemo da Vam pomognemo.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Login

Prijavite se na svoj nalog ili ga kreirajte odmah da biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.