Usluge

Cenimo naše kupce i stalno se trudimo da pružimo najbolje usluge koje možemo.

 • Konsultacije

  Nudimo konsultantske usluge pre i posle prodaje; instalaciju proizvoda, kao i obuke, laboratorijske procedure, implementaciju metoda i pripremu uzoraka.

 • Scenario analiza na licu mesta

  Naš tehnički tim vrši inspekcije i posete našim kupcima na snabdevanju procesnom opremom ili uređajima za prečišćavanje vode.

 • Servis instrumenata

  Omogućavamo evaluaciju korišćene instrumentacije, kalibraciju instrumenata, planirano periodično održavanje i reparaciju HANNA instrumentacije.

 • Cloud platform

  Upravljajte i kontrolirajte svoje sisteme na osnovu prikupljenih podataka, u realnom vremenu i bez intervencije specijalizovanog osoblja na licu mesta.

Konsultacije

Konsultacije pre i posle prodaje.

Naš stručni tim je u bliskom kontaktu sa kupcem prilikom odabira proizvoda. Sa kupcem se procenjuje više aspekata, kao što su vrsta uzorka koji se analizira, primena kao i cenovni opseg proizvoda. Nastojimo da kupcima pružimo više opcija i sve informacije koje će im pomoći da se odluči. Naš zadatak je da pomognemo kupcu da donese dobru odluku! Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate: biće nam drago da odaberemo najbolje proizvode HANNA Instruments za vas.

Naše konsultantske aktivnosti se nastavljaju čim kupac primi robu. Veoma često telefonski predlozi mogu pomoći kupcima da bolje razumeju upotrebu proizvoda ili kako da vrše periodično održavanje; na taj način favorizujemo pravilnu upotrebu proizvoda i predupređujemo pojavu oštećenja i kvarova proizvoda.

Instalacija proizvoda i trening.

Nudimo kupcima “online” uslugu instalacije i uslugu instalacije proizvoda na licu mesta. Otkrili smo da je instalacija koju obavljaju naši tehničari brza i poboljšava performanse instrumenata jer je izvodi obučeno osoblje. Pored toga, to je odlična prilika za kupca da komunicira sa nama i potpuno razume, kao i da optimizuje upotrebu naših proizvoda. Pored instalacije, obezbeđujemo i stručni, tehnički trening.

Zatražite ponudu od našeg osoblja za obuku i instalaciju uređaja.

Konsultacije o analitičkoj hemiji.

Na zahtev podržavamo naše kupce u proceni i poboljšanju laboratorijskih procedura i metoda analize kako bi se smanjilo potrebno vreme i upotreba reagensa. Pomažemo u optimizaciji pripreme uzoraka i postavljanju laboratorijske instrumentacije.

Scenario analiza na licu mesta

Tim eksperata Vam je uvek na raspolaganju!

Naš tehnički tim vrši provere i posete kupcima za snabdevanje procesnom opremom odnosno uređajima za prečišćavanje vode.

Preliminarna faza evaluacije postojeće infrastrukture, analiza se voda i otkrivaju promenljive za pravilno dimenzioniranje postrojenja je polazna i osnovna tačka za snabdevanje instrumentima i za preradu postrojenja.

Konkretno, vršimo sledeće provere:

 • Poljoprivreda – Fertirigacioni sistemi
 • Hoteli i Spa – provera ispravnosti bazenskih voda kao i tretmana vode uopšteno.
 • Sistemi za pijaću vodu

Servis instrumenata,
održavanje i popravka

Za održavanje ispravnosti opreme

Pravilno održavanje i upotreba odgovarajućih tehnika skladištenja garantuju produženi vek laboratorijskih instrumenata i, u još većoj meri, procesnih instrumenata i uređaja za prečišćavanje vode. Uprkos svim ovim merama predostrožnosti, beskorisno i teško okruženje u kome deluju naši instrumenti moglo bi zahtevati intervenciju stručnjaka radi vraćanja njihove savršene funkcionalnosti.

Našim kupcima garantujemo tehničku uslugu tokom garantnog roka za naše proizvode, a isto tako i nakon isteka garancije.

Našim kupcima nudimo sledeće usluge:

 • Proveru korišćene opreme
 • Kalibraciju instrumenata (godišnja fabrička i periodične kalibracije )
 • Planirano periodično održavanje
 • Popravku instrumenata

Hanna Instruments Cloud Platform

Da biste daljinski kontrolisali i upravljali svojim procesom

Generalno gledano, sistemi su opremljeni senzorima i kontrolerima koji dostavljaju ili obrađuju analogne ili digitalne signale. Signali su merenja osnovnih veličina uključenih u proces za koji je sistem projektovan, kao što su na primer pH, temperatura, potencijal oksidacionog smanjenja, provodljivost itd.

Analogni signali dobijeni od senzora pretvaraju se u digitalne signale i zatim prenose na servere Hanna Service koristeći Internet vezu (žičnu ili bežičnu).

Veb aplikacija instalirana u Hanna Service Cloud obradit će protok podataka i predstaviti ga putem grafičkog sučelja koje se lako može savjetovati pomoću grafičkih i informativnih ploča. Interfejsu ćete moći da pristupite zahvaljujući vjerodajnicama dobivenim u fazi pretplate na uslugu.

Bilo koji Internet pretraživač (Chrome, Safari, Edge ili Firefok) dovoljan je za upotrebu veb aplikacije Hanna Service: moći ćete da kontrolišete svoj sistem gde god da se nalazite i sa bilo kojim uređajem (računarom, tabletom, pa čak i pametnim telefonom) koji imate na raspolaganju, pod uslovom povezana je sa Internetom.

Ako konfiguracija vašeg sistema to dopušta, možete modifikovati procese kojima se upravlja na osnovu prikupljenih podataka, u realnom vremenu i bez intervencije specijalizovanog osoblja na licu mesta. Budući da će se podaci koji se odnose na vaš sistem biti sačuvani na serverima Hanna Service, uvek ćete imati istoriju podataka koju ćete koristiti u statističke svrhe.

Kako je to urađeno

Sistem se, u svojoj najjednostavnijoj i generičkoj koncepciji, sastoji od:

 • Inteligentni kontroleri i senzori (u promenljivim količinama u zavisnosti od konfiguracije sistema).
 • Digitalno-analogni pretvarač i sistem za prenos podataka spojen na Internet (ožičeni ili bežični).
 • Softver (veb aplikacija) instaliran na Hanna Instruments Cloud serverima.
 • Uređaj krajnjeg korisnika (PC, tablet ili pametni telefon) sa Internet vezom.

Zahvaljujući detaljnoj analizi podataka, možete u bilo koje vreme daljinski kontrolisati i upravljati sistemskim komponentama obezbeđujući optimizaciju procesa.

Možemo li Vam pomoći?

Mi smo tu zbog vas! Obavestite nas o vašim potrebama.

Zatražite uslugu.

Add Your Heading Text Here

Napomena: polja označena sa * su obavezna.